Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

22u50-00u20: Crystal Moon

Onze partyband voor vrijdag op Marktrock, Crystal Moon.

In 2023 blaast de top coverband Crystal Moon 25 kaarsjes uit en dat willen ze uitgebreid vieren met een allerlaatste show! One Last Time gaat deze klasseband de baan op met een knallende live-show!

Na 25 jaar is Crystal Moon klaar om afscheid te nemen, maar niet voor ze ook uw evenement hebben voorzien van scheurende gitaren, zwoele beats en stomende ambiance!

One Last Time, een nieuwe show, een nieuwe look én een nieuwe setlist!

Crystal Moon ontstond in 1998 als rock-coverband. In de toenmalige samenstelling speelde deze groep op diverse podia doorheen Vlaanderen met bekende nummers uit de jaren zeventig, tachtig en negentig. Telkens opnieuw slaagde men erin om een leuke, sfeervolle avond vol muziek te brengen met een hoog ambiance-gehalte vol luister- en dansplezier.

Door de jaren heen werd steeds gesleuteld aan de muzikale meerwaarde en eigen identiteit van de groep en de groepsleden.

Dit ging gepaard met een aantal interne verschuivingen binnen het repertoire en binnen de samenstelling van de muzikanten.

De lat werd alsmaar hoger gelegd om tot een afgewerkt geheel te komen.

In 2004 besloot Crystal Moon eventjes van het toneel te verdwijnen

en de kans te wagen zich verder te profileren als ‘de rock-coverband’ bij uitstek. Op professioneel vlak werd alles tot in detail voorbereid om na maanden intense creativiteit en muzikaliteit het publiek opnieuw te laten genieten van een top coverband. In 2016 komt de groep in een impasse en dreigde ‘Crystal Moon’ van de muziekkaart te verdwijnen.

Maar de liefde voor Crystal Moon was zodanig groot bij de overblijvende muzikanten

dat ze alles in het werk gesteld hebben om Crystal Moon uit die impasse te halen.

Een maand na de ‘split’ stonden ze met nieuwe , gedreven muzikanten terug op de Vlaamse podia met een vernieuwde playlist , die niet enkel rockmuziek brengt , maar muziek die zowel

jong en oud kan bekoren.

Crystal Moon is:

Zang: Inez Vanalderweireldt

Gitaar: Jeroen Van Ryckeghem

Bas: Kristof Ramos

Keyboards: Jan Kusseneers

Drums: Alain Morlion

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: