Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

#LikeMe

De acteurs van het immens populaire televisieprogramma #LikeMe komen op zaterdag 26 augustus naar Marktrock Poperinge voor een namiddag vol plezier.

Het concert is één van de stops van de ‘#LikeMe On Tour’. De jeugdreeks #LikeMe ging in 2019 op antenne en is sindsdien zowel bij jonge als oudere televisiekijkers een weergaloos succes. Vooral

muziekliefhebbers smaken #LikeMe. Het is een fictiereeks met een hoog musicalgehalte met bewerkingen van Vlaamse en Nederlandse klassiekers. Deze verrassende muzikale reeks verbindt

generaties: Ketnetters van nu kunnen kennismaken met de Nederlandstalige klassiekers uit de tijd van hun ouders. In de uitzendingen krijgen bekende Belgische en Nederlandse klassiekers een eigentijdse musical make-over. ‘Vlaanderen m’n Land’, ‘Soldiers of Love’ en ‘Laat Ons Een Bloem’ haalden zelfs de Top 10 van de Vlaamse Ultratop 50. Een feestje verzekerd!

Meteen werd duidelijk dat de reeks een schot in de roos was. Op geen tijd werden tientallen optredens geboekt en overal zag je overvolle pleinen.

Ondertussen gaat het succesverhaal van #LikeMe verder, met jaarlijks een aantal uitverkochte shows in het Sportpaleis.

In de zomer van 2023 zal #LikeMe voor de allerlaatste keer touren doorheen Vlaanderen. Wees erbij!

Advertentie

Reacties zijn gesloten.

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: