Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Afsluitende DJ op vrijdag van onze 35ste feesteditie, Dimitri Wouters

Leverancier van uitzonderlijke dj-sets en onvergetelijke feesten.

Dimitri Wouters is een graag geziene deejay op festivals, feesten en clubs door het hele land. Als trots lid van het Qmusic-team presenteert hij zijn eigen wekelijkse radioshow op het grootste nationale radiostation van België. Elke zaterdagavond kan je genieten van zijn favoriete tracks in de mix, van 23u tot 00u in “Shut Up & Dance”. Zijn vrije tijd brengt hij door in de studio. Ja, deze man ‘ademt’ muziek!

Net als zijn benadering van deejaying, is Dimitri Wouters’ benadering van produceren genreonafhankelijk. Terwijl hij aan nieuwe tracks werkt, blijft hij zijn volgers van over de hele wereld verwennen met gekke mashups en bootlegs!

“Voor mij draait het allemaal om het delen van mijn liefde voor muziek. Het gaat over communiceren via muziek. Muziek is mijn leven. Het leven is een feest”.

Dit multitalent weekblad rockt internationale, nationale, lokale en bedrijfsfeesten! Hij speelt op alle grote VIP afterparties van het Antwerpse Sportpaleis (denk aan Dimitri vegas & Like Mike, Rihanna, Béyoncé, Justin Timberlake en nog veel meer). Al 9 jaar op rij speelde hij een memorabele set op Tomorrowland.

Waarom het publiek van Dimitri Wouters houdt? Omdat hij mensen altijd weet te verrassen! Hij blinkt uit boven het snel groeiende aantal deejays dankzij zijn uitstekende technische vaardigheden, zijn originele muziekkeuze en zijn natuurlijke vermogen om de dansvloer tot in de vroege uurtjes te laten grooven. Als kers op de taart verwent hij het publiek met live keytar intermezzo’s! Boek een deejay, krijg een rockster!

Advertentie

Reacties zijn gesloten.

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: