Band n°5: Rewind Fast Forward

Ze houden van muziek en ze houden van feesten, dus een band die partymuziek speelt. Bruno Mars ontmoet Prince. Michael Jackson ontmoet Snoop Dogg. Dizzee Rascal ontmoet 50 Cent.  Deze ontmoeting is fenomenaal, elke keer opnieuw ! Omdat elk optreden anders is en elke menigte uniek, is het hun grootste doel om zich aan elke situatie aan te passen.

Vanaf 2018 werd Rewind Fast Forward versterkt door Gio Kemper ! Resultaat: nóg meer pit en drievoudige energie ! Ze serveren een onvergetelijke avond, schuimend als een fles Veuve Clicquot en gutsend van de passie. Een belevenis vol positieve vibes en onversneden plezier – daar draait het allemaal rond bij RFF.

Ze brengen een cocktail van rauwe energie, fun en hits. Met een playlist die genres overstijgt: van disco, dance en hiphop tot soul, pop en rock. Lachende gezichten en losse heupen van begin tot eind! En net als je denkt dat je geen pap meer kunt zeggen, schakelen ze nog een versnelling hoger en blazen ze je helemaal omver. Een feestje op Marktrock Poperinge dat zijn gelijke niet kent en nog lang zal blijven nazinderen!!

Reacties zijn gesloten.

WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: